Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ασφαλείς Συναλλαγές

Just Toys Επιτραπέζιο Spy Code Operation Escape Room YL051

14.95
YL051
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
  • Pinterest

Περιγραφή

Just Toys Επιτραπέζιο Spy Code Operation Escape Room YL051

Spy Code Escape Mission το νέο διαδραστικό παιχνίδι.

Συνδυάζει ικανότητα, στρατηγική και ομαδική εργασία για να ψάξετε, να λύσετε και να ξεφύγετε από το δωμάτιο πριν τελειώσει ο χρόνος!

Ο στόχος της αποστολής είναι να συνεργαστείτε για να ολοκληρώσετε τις ενέργειες με σκοπό να βρείτε το κύριο κλειδί για να φτάσετε στο τελικό βήμα για να ξεκλειδώσετε τον κύριο ιμάντα. Πρώτα ξεκινήστε ρυθμίζοντας το χρονοδιακόπτη στη ζώνη με τους περιστροφικούς επιλογείς.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει δύο προκλήσεις, επιδεξιότητα και στρατηγική.

  • Η επιδεξιότητα απαιτεί από τους παίκτες να καταφέρουν να βγάλουν το κλειδί έξω από ένα κλουβί χρησιμοποιώντας τα δύο μικρά ραβδάκια.
  • Στην στρατηγική χρησιμοποιώντας τις κάρτες οι οποίες είναι χωρισμένες σε τρία επίπεδα δυσκολίας. Εισαγάγετε τον αριθμό της κάρτας στη συσκευή, επιλύστε το πρόβλημα και εισαγάγετε την απάντηση στην ίδια συσκευή. Εάν η απάντηση είναι σωστή, το 1/3 του κλειδιού θα βγει. Οι παίκτες πρέπει να επιλύσουν τρία προβλήματα στη σειρά για να ανακτήσουν το κλειδί. Εάν η απάντηση είναι εσφαλμένη, το κλειδί θα εμφανιστεί ξανά στη συσκευή. Ο παίκτης που φοράει τη ζώνη φέρει επίσης χρονοδιακόπτη! Εάν όλες οι εργασίες δεν λυθούν εντός του χρονικού ορίου, όλοι χάνουν.

Χαρακτηριστικά

Ηλικία:
6+
Κατασκευαστής:
Just Toys
Παίκτες:
Για 2-6 Παίκτες