Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ασφαλείς Συναλλαγές

Ravensburger Επιτραπέζιο παιχνίδι συνεργασίας και χρωμάτων με ζάρι "Το αγρόκτημά μας" 04510

25.00
04510
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
  • Pinterest

Περιγραφή

Ravensburger Επιτραπέζιο παιχνίδι συνεργασίας και χρωμάτων με ζάρι "Το αγρόκτημά μας" 04510


Μία μεγάλη καταιγίδα είναι έτοιμη να ξεσπάσει. Όμως τι ατυχία! Όλα τα ζωάκια του αγροκτήματος βρίσκονται έξω στο βοσκότοπο. Γρήγορα όλα τα παιδάκια μαζί πρέπει να συνεργαστούν, ώστε να καταφέρουν να επιστρέψουν με ασφάλεια όλα τα ζωάκια πίσω στο στάβλο, πριν ξεσπάσει η καταιγίδα και το παχύ σύννεφο αρχίσει να ρίχνει χοντρές σταγόνες βροχής.


Παιδαγωγικές σημειώσεις:

Όλα τα παιδάκια μαζί προσπαθούν να μεταφέρουν τα ζωάκια πίσω στο στάβλο, σε ασφαλές μέρος, πριν ξεσπάσει η καταιγίδα. Το διασκεδαστικό αυτό παιχνίδι, δίνει στα παιδάκια τη δυνατότητα να βιώσουν έντονες στιγμές συνεργασίας. Παράλληλα μαθαίνουν να ακολουθούν εύκολους κανόνες.

Τα ζάρια με τα σύμβολα και χρώματα, οι ονομασίες των εικονιζόμενων συμβόλων και χρωμάτων καθώς και τα χάρτινα σφηνώματα, εξασκούν τα παιδιά στην αναγνώριση των διαφόρων συμβόλων και χρωμάτων, υποστηρίζουν τη γλωσσική ανάπτυξη και προάγουν τις κινητικές δεξιότητες και τον συντονισμό τους.

Εάν δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες, το παιδί σας μόνο του μπορεί να παίξει, χρησιμοποιώντας το αγρόκτημα ως κλασικό παζλ – σφήνωμα.

Περιεχόμενα:12 χάρτινες φιγούρες ζώων,5 χάρτινες σταγόνες βροχής,1 αγρόκτημα (παζλ - σφήνωμα 4 τεμαχίων),1 χάρτινο σύννεφο (παζλ - σφήνωμα),1 ζάρι συμβόλων (φιγούρες ζώων, σταγόνα βροχής και αγρόκτημα),1 ζάρι με χρώματα + Οδηγίες στα Ελληνικά

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις:
22 x 22 x 7
Ηλικία:
2+
Κατασκευαστής:
Ravensburger
Παίκτες:
Για 2-4 Παίκτες