Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ασφαλείς Συναλλαγές

Ravensburger Επιτραπέζιο παιχνίδι Τι πρέπει να φορέσω; 24736

16.00
24736
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
  • Pinterest

Περιγραφή

Ravensburger Επιτραπέζιο παιχνίδι Τι πρέπει να φορέσω; 24736


Παρατηρήστε και συνδυάστε τα σωστά ρούχα για τον κάθε καιρό!

Η σειρά ΠΑΙΖΩ & ΜΑΘΑΙΝΩ της Ravensburger καλεί τα παιδιά να ανακαλύψουν με παιχνιδιάρικο τρόπο τον κόσμο τους.

Μέσω υλικών παιχνιδιού κατάλληλων για την κάθε ηλικία, το παιδί σας αποκτά ιδιαίτερη υποστήριξη για την βελτίωσή του, σε όλους τους σημαντικούς αναπτυξιακούς τομείς. Η γλώσσα, οι βασικές γνώσεις και οι κινητικές δεξιότητες συνδέονται με θέματα που προσανατολίζονται στα ενδιαφέροντα και στον ζωντανό κόσμο των μικρών παιδιών.Μέσω του παιχνιδιού, τα παιδιά απασχολούνται ουσιαστικά, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν ικανότητες και αποκτούν γνώσεις.Η βέλτιστη ανάπτυξη των ικανοτήτων,επιτυγχάνεται μέσα από τα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά κατά την διάρκεια του ελεύθερου παιχνιδιού, και αργότερα στο πρώτο τους παιχνίδι με απλούς κανόνες.

Το ντύσιμο και το γδύσιμο είναι μέρος της καθημερινής ζωής των παιδιών.Σε αυτό το παιχνίδι με θέμα «Μαθαίνω να ντύνομαι» , τα παιδιά καλούνται να παρατηρήσουν τα ενδύματα και στη συνέχεια να μάθουν να ντύνονται κάνοντας τους σωστούς συνδυασμούς. Σε ποιόν καιρό χρειαζόμαστε σακάκι, παντελόνι, σκουφάκι;Τα παιδιά ασχολούνται με τα ρουχαλάκια τους και πώς να τα ταιριάζουν μεταξύ τους, καθώς και σε ποιο συγκεκριμένο καιρό τα φοράμε. Ταυτόχρονα, προάγεται η λογική σκέψη.

Περιεχόμενα:1 πτυσσόμενη χάρτινη ντουλάπα,6 κάρτες «πρότυπο ντύσιμο»,18 κάρτες με ρουχαλάκια + Οδηγίες στα ελληνικά


Χαρακτηριστικά

Ηλικία:
2+
Διαστάσεις:
17 x 23 x 6 cm
Κατασκευαστής:
Ravensburger
Παίκτες:
Για 1-3 Παίκτες