Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ασφαλείς Συναλλαγές

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€

Ravensburger Επιτραπέζιο 2 Erste Spiele "Τα 2 πρώτα μου παιχνίδια!" με Ελληνικές Οδηγίες 23354

(23354)
11.99
+
Σε Απόθεμα
  • Pinterest

Περιγραφή

Ravensburger Επιτραπέζιο 2 Erste Spiele "Τα 2 πρώτα μου παιχνίδια!" με Ελληνικές Οδηγίες 23354

Δύο διασκεδαστικά παιχνίδια, για 2-4 παίκτες, ηλικίας 3-4 ετών.

Τέσσερα ζωάκια – φίλοι διασκεδάζουν παίζοντας στη παιδική χαρά. Πόσο διασκεδαστικό είναι να παίζεις με τα παιχνίδια και να σκάβεις μέσα στην άμμο! Τους αρέσουν όμως και οι περιπέτειες! Ανεβαίνουν σκάλες, γλιστρούν στις τσουλήθρες και στοιχηματίζουν ποιο ζωάκι θα καταφέρει να φτάσει πρώτο ψηλά στον πύργο!Περιεχόμενα: 1 διπλής όψης - εκτυπωμένο ταμπλό παιχνιδιού, 4 ζωάκια - φιγούρες παιχνιδιού με βάσεις, 20 χάρτινα χρωματιστά παιχνίδια άμμου, 1 χρωματιστό ζάρι, 1 ζάρι με κουκίδες (αριθμούς)

  1. Παιχνίδι συλλογής - Παίζω στην άμμο !
Σκοπός παιχνιδιού: Σε κάθε ένα από τα 4 τμήματα του ταμπλό απεικονίζονται 5 μεγάλες χρωματιστές μπάλες. Ποιος παίκτης θα καταφέρει πρώτος να καλύψει τις μπάλες στο τμήμα του ταμπλό του, με τα ιδίου χρώματος παιχνίδια πρώτος; Αυτός θα είναι και ο νικητής του παιχνιδιού.Συμβουλή: εάν παίζετε δύο ή τρεις παίκτες και έχετε συμπληρώσει ήδη τις χρωματιστές μπάλες στο ταμπλό σας, μπορείτε να τοποθετήσετε τα παιχνίδια του αντίστοιχου χρώματος στο ταμπλό του ζώου το οποίο δε συμμετέχει στο παιχνίδι.Ρίξατε το ζάρι και κανένα παιχνίδι του αντίστοιχου χρώματος δεν είναι διαθέσιμο; Τότε χάνετε τη σειρά σας. Μπορείτε να μαζεύετε ίδια παιχνίδια, αυτό που έχει σημασία είναι το χρώμα. Δηλαδή μπορείτε να μαζέψετε στο ταμπλό σας περισσότερους από έναν κουβάδες διαφορετικών χρωμάτων.
  1. Παιχνίδι περιπέτειας – Αγώνας ταχύτητας προς τον πύργο!
Σκοπός παιχνιδιού: όποιος παίκτης φτάσει πρώτος με τη φιγούρα του στον πύργο, αυτός είναι ο νικητής του παιχνιδιού!Παραλλαγή παιχνιδιού: Σε αυτή την εκδοχή παιχνιδιού δε χρειάζεστε το χρωματιστό ζάρι, αλλά το ζάρι με τις κουκίδες (αριθμούς). Ρίξτε το ζάρι και μετακινήστε τη φιγούρα τόσα τετράγωνα μπροστά. Αν στο συγκεκριμένο τετράγωνο υπάρχει άλλη φιγούρα, τότε προχωράτε άλλο ένα τετράγωνο. Εάν φέρετε με το ζάρι το «Χ», τότε παραμένετε στη θέση σας. Για να φτάσετε στον πύργο δε χρειάζεται να φέρετε ακριβώς τον αριθμό των τετραγώνων που απομένουν για τον πύργο. Απλά δε προσμετράτε τους παραπάνω αριθμούς. Και εδώ ισχύουν οι κανόνες της βασικής έκδοσης παιχνιδιού.
Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις:
12 x 18 x 4 cm
Ηλικία:
Για 3+ Ετών
Κατασκευαστής:
Ravensburger
Παίκτες:
Για 2-4 Παίκτες