Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€  | Μεγάλη Ποικιλία Ποιοτικών Παιχνιδιών | Ασφαλείς Συναλλαγές

Fischer Technik Junior Σετ Κατασκευή 2 διαφορετικά οχήματα 35 τεμ. 548902

(548902)
27.99
+
Σε Απόθεμα
  • Pinterest

Περιγραφή

Fischer Technik Junior Σετ Κατασκευή 2 διαφορετικά οχήματα 35 τεμ. 

Με αυτό το σύστημα fischertechnik, νέοι σχεδιαστές ηλικίας 3 ετών και άνω μπορούν να βιώσουν τον κόσμο του fischertechnik. Το απλό σύστημα σύνδεσης επιτρέπει στους μικρούς κατασκευαστές να απολαμβάνουν γρήγορη επιτυχία και πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Τα μεγάλα δομικά στοιχεία, σε συνδυασμό με τις οδηγίες κατασκευής που ταιριάζουν στην ηλικία, διευκολύνουν την εκκίνηση με τα συστήματα fischertechnik. Αυτά τα αρχικά σετ κτιρίων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία διαφορετικών μοντέλων φορτηγών. Στην καμπίνα του οδηγού μπορεί επίσης να προστεθεί ένας ανατρεπόμενος ή η πλάκα κτιρίου fischertechnik. Οι μικροί οικοδόμοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις οδηγίες για να βασιστούν στην πλάκα του κτιρίου ή να σχεδιάσουν μια ποικιλία διαφορετικών δημιουργικών εξαρτημάτων.

Το σύστημα δεν φέρνει μόνο τόνους διασκέδασης στο δωμάτιο του παιδιού σας, αλλά προάγει επίσης τις λεπτές κινητικές δεξιότητες.

Χαρακτηριστικά

Ηλικία:
Για 3+ Ετών
Κατασκευαστής:
Fischer Technik
Παίκτες:
Για 1 Παίκτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ίσως σε ενδιαφέρουν και τα ακόλουθα προϊόντα