Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ασφαλείς Συναλλαγές

Engino Stem Heroes Κόσμος του Διαστήματος STH51GR

29.95
STH51GR
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
  • Pinterest

Περιγραφή

Engino Stem Heroes Κόσμος του Διαστήματος STH51GR

H εξερεύνηση του διαστήματος ίσως είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα στην ιστορία του ανθρώπου. Από την πρώτη εκτόξευση δορυφόρου το 1957 μέχρι σήμερα, έχουν επιλυθεί πολλά μυστήρια του ηλιακού μας συστήματος. Η αποστολή δορυφόρων σε τροχιά, η προσεδάφιση διαστημοσυσκευών, ακόμα και οι επανδρωμένες αποστολές είναι κάποια από τα ορόσημα της σύντομης εποχής της διαστημικής εξερεύνησης. Ακολουθήστε τις Οδηγίες συναρμολόγησης στο εγχειρίδιο και online για να κατασκευάσετε συναρπαστικά μοντέλα, όπως διαστημικό λεωφορείο, σεληνιακό όχημα, κάψουλα προσεδάφισης, διαστημικό πύραυλο και ένα διαστημικό σύστημα μεταφορών του μέλλοντος.

Κατεβάστε δωρεάν το application της Engino, Engino kidCAD (3D Viewer), στο κινητό ή στο tablet σας (συμβατό με λειτουργικά συστήματα Android & Apple) και δείτε τις διαδραστικές 3D οδηγίες συναρμολόγησης καθώς και όλα τα μοντέλα που μπορείτε να κατασκευάσετε.

Χαρακτηριστικά

Ηλικία:
8+
Διαστάσεις:
37.5 x 5.5 x 27 cm
Κατασκευαστής:
Engino