Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ασφαλείς Συναλλαγές

Hey Clay - Claymates Αλογάκι 440020

4.99
440020
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
  • Pinterest

Περιγραφή

Hey Clay - Claymates Αλογάκι 440020

Η εταιρεία Hey Clay έχει δημιουργήσει ένα διαδραστικό σύνολο παιχνιδιών και δραστηριοτήτων με τον πηλό, όπου προωθεί την ανάπτυξη των παιδιών καθοδηγούμενη απο τις αρχές: Έμπνευση, Δημιυργία, Παιχνίδι και μάθηση.

Ο πηλός Hey Clay είναι υψηλής ποιότητας από ασφαλή υλικά, μαλκός και εύκολος στην διαχείριση και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Αρχίζει να σταθεροποιείτε σε 20 λεπτά και μετά από 24 ώρες θα μετατραπεί σε ένα μοναδικό νέο παιχνίδι!

Δημιουργήστε και παίξτε με την εφαρμογή και τοον πηλό! Η εφαρμογή για κινητά και έξυπνες συσκευές είναι γεμάτη με οδηγούς δημιουργίας με υπέροχα κινούμενα σχέδια που καθοδηγούν τα παιδιά στο να δημιουργήσουν ευφάνταστους χαρακτήρες με έναν πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο.

Ασφάλεια και πιστοποίηση: Ο πηλός Hey Clay δεν αφήνει κανένα ίχνος και δεν λεκιάζει τα χέρια ή τα ρούχα. Κατασκευάζεται σε πλήρη συμμόρφωση με τα πρότυπα ασφαλείας CE και ASTM. Είναι μη τοξικός, φιλικός προς το περιβάλλον και ασφαλής για τα παιδιά!

Χαρακτηριστικά

Ηλικία:
3+
Τύπος Κατασκευής :
Πηλός
Κατασκευαστής:
Hey Clay