Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ασφαλείς Συναλλαγές

GIOCHI PREZIOSI L.O.L Surprise Winter Disco - Κούκλα Glitter Globe LLU98000

19.95
LLU98000
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
  • Pinterest

Περιγραφή

GIOCHI PREZIOSI L.O.L Surprise Winter Disco - Κούκλα Glitter Globe LLU98000

L.O.L Surprise, Glitter Globe Κούκλα από τη σειρά Winter Disco! Με μοναδική λειτουργία νερού: Δώστε νερό στην κούκλα σας και δείτε το να αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τα γκλιτεράτα μαλλιά της!

Αναποδογυρίστε την κούκλα σας και δείτε το σούπερ γκλιτεράτο εφέ! Συλλέξτε και τις 12 διαφορετικές κούκλες! Κάθε κούκλα έχει και επιπλέον νερο-έκπληξη (αλλάζει χρώμα ή βγάζει νερό απο το στόμα). Και οι εκπλήξεις των Glitter Globe δεν τελειώνουν!

Κάθε κούκλα έρχεται μέσα σε μπάλα-κρύσταλλο που περιέχει γκλίτερ. Γεμίστε την μπάλα με νερό στην ειδική υποδοχή, ανακινήστε για να έχετε τη δική σας L.O.L. Surprise γκλιτεράτη "χιονόμπαλα". Η μπάλα ανοίγει στη μέση και έχει και υποδοχή για να τοποθετήσετε την κούκλα σας ενώ μπορείτε να στοιβάξετε τη μια μπάλα πάνω στην άλλη για να διακοσμήσετε το δωμάτιό σας με τη Winter Disco συλλογή σας!

Συλλέξτε και τα Fluffy Pets ζωάκια της σειράς καθώς και τις Lil Sisters Winter Disco (πωλούνται ξεχωριστά) για να στοιβάξετε τις μπάλες τους και να φτιάξετε τον μοναδικό Snow B.B. χιονάνθρωπο!

Κάθε Glitter Globe συσκευασία περιέχει 8 διαφορετικές εκπλήξεις: Κούκλα, πιπίλα, μπουκαλάκι νερού, αξεσουάρ, ρούχο, παπούτσια, μυστικό μήνυμα, μπάλα-κρύσταλλο.

Κούκλες της σειράς Winter Disco!

Με 8 εκπλήξεις.

Δώστε νερό στην κούκλα σας και δείτε το να αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τα γκλιτεράτα μαλλιά της! Γεμίστε την μπάλα με νερό ια να έχετε τη δική σας L.O.L. Surprise γκλιτεράτη "χιονόμπαλα". Σε 12 σχέδια.

Χαρακτηριστικά

Ηλικία:
3+
Κατασκευαστής:
Giochi Preziosi