Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
Ασφαλείς Συναλλαγές

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€

Mattel Polly Pocket - Λούνα Πάρκ Ουράνιο Τόξο GYK44

44.99
+
Σε Απόθεμα
  • Pinterest

Περιγραφή

Mattel Polly Pocket - Λούνα Πάρκ Ουράνιο Τόξο GYK44

Ετοιμαστείτε για Πολλές Περιπέτειες στο Λούνα Παρκ με την Polly Pocket™! Ατέλειωτη διασκέδαση με 3 δραστηριότητες, 7 χώρους παιχνιδού, μικρές κούκλες Polly™ και Shani™, 2 μονόκερους και 25 εκπλήξεις (30 κομμάτια παιχνιδιού στο σύνολο).
Ξεκινήστε τη διασκέδαση ανεβαίνοντας στο τρενάκι, στο καρουζέλ και στη ρόδα (γυρίστε το κίτρινο αστέρι για εκπλήξεις).
Οι 7 χώροι παιχνιδιού περιλαμβάνουν τρεις πυργίσκους, δωμάτιο θρόνου, μαγαζάκι δώρων, αίθουσα παιχνιδιών και χώρο φαγητού. Εξερευνήστε τους τρεις πυργίσκους που περιλαμβάνουν μπάνιο, επιπλέον χώρο παιχνιδιού και μια μυστική έκπληξη - τα παιδιά χρησιμοποιούν ένα κλειδί για να ξεκλειδώσουν μια περιοχή πυργίσκου και να βρουν τον χρυσό μονόκερο!
Τα παιδιά μπορούν να παίξουν εντός ή εκτός του σετ παιχνιδιού για μια διαδραστική εμπειρία που θα λατρέψουν!
Μια υπέροχη ημέρα στο Λούνα Παρκ!
Διασκεδάστε στο πάρκο με 3 δραστηριότητες, 7 χώρους παιχνιδού, μικρές κούκλες Polly™ και Shani™, 2 μονόκερους και 25 εκπλήξεις (30 κομμάτια παιχνιδιού στο σύνολο).
Ανεβείτε στο τρενάκι, στο καρουζέλ και στη ρόδα (γυρίστε το κίτρινο αστέρι για εκπλήξεις).
7 χώροι παιχνιδιού που περιλαμβάνουν τρεις πυργίσκους, δωμάτιο θρόνου, μαγαζάκι δώρων, αίθουσα παιχνιδιών και χώρο φαγητού.
Τα παιδιά μποορύν να εξερευνήσουν τους τρεις πυργίσκους και να βρουν ένα μπάνιο, επιπλέον χώρο παιχνιδιού και μια μυστική έκπληξη - μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν ένα κλειδί για να ξεκλειδώσουν μια περιοχή πυργίσκου και να βρουν τον χρυσό μονόκερο!

Χαρακτηριστικά

Ηλικία:
Για 4+ Ετών
Κατασκευαστής:
Mattel
ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ίσως σε ενδιαφέρουν και τα ακόλουθα προϊόντα