Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ασφαλείς Συναλλαγές

Παιδική Βαλίτσα Ταξιδιού Γαλάζια Shaun the Sheep Μπλέ 2019

69.80
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
 • Pinterest

Περιγραφή

Παιδική Βαλίτσα Ταξιδιού Γαλάζια Shaun the Sheep 2019

Ο πιο γνωστός πρωταγωνιστής της παιδικής σειράς “Shaun The Sheep” μετατρέπεται στην πιο παιχνιδιάρικη βαλίτσα ταξιδιού σε μέγεθος χειραποσκευής ώστε το παιδί να έχει πάντα μαζί του απαραίτητα αντικείμενα και τα αγαπημένα του παιχνίδια.

Ταυτόχρονα το βαλιτσάκι λειτουργεί και ως περπατούρα χαρίζοντας ατελείωτες στιγμές διασκέδασης ενώ ταυτόχρονα το εκπαιδεύει στην διαδικασία της αποθήκευσης των παιχνιδιών μετά το παιχνίδι στο εσωτερικό της

Διασκεδάζει την πλήξη των μικρών στα ταξίδια τους. Τα παιδάκια μπορούν να κάτσουν πάνω της, να την σύρουν σαν κατοικίδιο, και να παίζουν. Μπορεί να κρατηθεί από τη χειρολαβή, στον ώμο ή ρυμουλκώντας την σαν τροχήλατη.


New model 2019


 • Παιδική βαλίτσα Σον Ελαφριά στην μεταφορά

Η βαλιτσούλα είναι ελαφριά ακόμα και για τα παιδιά. Με βάρος μόνο 1.5Kg μπορείτε να τη μεταφέρετε εύκολα παντού για ατελείωτες στιγμές διασκέδασης.


 • Παιδική Βαλίτσα Εύκολη στο άνοιγμα και στο κλείσιμο της

Χάρις στην ειδική της κατασκευή, ακόμα και το άνοιγμα της βαλίτσας είναι διασκεδαστικό. Για να το καταφέρετε σηκώστε προς τα πάνω την γλώσσα του Shaun, γυρίστε την ουρίτσα του προς την σωστή κατεύθυνση και στην συνέχεια ανοίξτε την αντίστοιχα προς τα δεξιά και προς τα αριστερά. Ακολουθήστε την ίδια αντίθετη διαδικασία για το κλείσιμο της βαλίτσας.

 • Πολυχρηστική παιδική βαλίτσα προβατάκι

Τοποθετώντας τον αποσπώμενο ιμάντα στις ειδικές υποδοχές στο πάνω μέρος του Shaun The Sheep τον μετατρέπετε σε παιδικό βαλιτσάκι ώμου.Τοποθετώντας τον αποσπώμενο ιμάντα στις ειδικές υποδοχές στο κάτω μέρος του Shaun The Sheep παιδικής βαλίτσας τον μετατρέπετε σε παιχνίδι, αφού μπορείτε να σέρνετε το παιδί όσο εκείνο το χρησιμοποιεί ως περπατούρα.Χρησιμοποιήστε την και ως αποθηκευτικό χώρο στο δωμάτιο του παιδιού αφού μπορείτε να αποθηκεύετε τα αγαπημένα του παιχνίδια στο εσωτερικό της παιδικής βαλίτσας σον το πρόβατο.

 • Ανθεκτική

Λόγω της κατασκευής της παιδικής βαλίτσας από ABS και PP, η περπατούρα – βαλίτσα Shaun The Sheep δεν καταστρέφει το πάτωμα ακόμα και όταν τα παιδιά το χρησιμοποιούν μέσα στο σπίτι.

Προϊόν

 • Βάρος παιδικής βαλίτσας Σον : 1,5 κιλά
 • Κανονική φόρτωση παιδικής βαλίτσας shaun: 25 kg.
 • Maximum φόρτωση: 50 kg.
 • Διαστάσεις παιδικής βαλίτσας shaun the sheep : Μήκος 46 εκ., Πλάτος 24 εκ., Ύψος 37εκ.

-Η Γλώσσα και η ουρίτσα του shaun the sheep είναι διακόπτες σφράγισης

-Αυτάκια για Χερούλια σταθερότητας του παιδιού σε όρθια θέση

-Πλαστική ταυτότητα βαλίτσας shaun the sheep για το Ονοματεπώνυμο

-Αποσπώμενο λουράκι μεταφοράς / ρυμούλκησης

-2 Εσωτερικoί ιμάντες συγκράτησης ρούχων παιδικής βαλίτσας Σον

  Χαρακτηριστικά

  Διαστάσεις:
  46 x 24 x 37 cm
  Ηλικία:
  3+
  Κατασκευαστής:
  Shaun the Sheep