Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ασφαλείς Συναλλαγές

Zazu Παιδικό Φωτάκι Νυκτός Κουκουβάγια Lou

54.60
ZA-LOU-01
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
  • Pinterest

Περιγραφή

Zazu Παιδικό Φωτάκι Νυκτός Κουκουβάγια Lou

Φωτάκι νυκτός, ενεργοποιείται με τη φωνή για να βοηθήσει το παιδί να ηρεμήσει και να νιώσει καλύτερα.

Ισως το πιό όμορφο φως νυκτός για παιδιά που λειτουργεί με μπαταρίες ή με φορτιστή (κινητού) στο ηλεκτρικό ρεύμα. Οταν πλέον εχει μεγαλώσει αρκετά το παιδί, στολίζει και φωτίζει για πάντα το δωματιό του.

Η LOU η Κουκουβάγια ειναι αυτόνομο φως με ποτενσιόμετρο ρύθμισης της εντασης και βρίσκεται μέσα στο φεγγαράκι που είναι εξίσου αυτόνομος φωτισμός με ρυθμιση εντασης αντίστοιχα. Μπορείτε να το αφήσετε ανοιχτό όλη τη νύχτα ή να τα ρυθμίσετε να κλείνει αυτόματα.

Στη λειτουργία με μπαταρίες τα παιδιά, το παίρνουν στο κρεββάτι τους να παίξουν ή ακόμα να διαβάσουν βάζοντάς τα δίπλα τους. Εχει χρονοδιακόπτη που τον ρυθμίσετε να κλείσει σε όση ώρα θέλετε για να εχει κοιμηθεί το παιδί.

Εάν το παιδί για κάποιο λόγο ξυπνήσει (κλάμα, για νερό, αλλαγή πάνας, ανησυχία, έλεγχος κτλπ.) εχει ακουστικό αισθητήρα που θα ανάψει μόνο του για να μην φοβάται το παιδί στο σκοτεινό περιβάλλον.

Χαρακτηριστικά

Ηλικία:
0+ Μηνών
Διαστάσεις:
18 x 15 x 7 cm
Κατασκευαστής:
Zazu