Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ασφαλείς Συναλλαγές

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€

AS Company

Η AS Company είναι μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες κατασκευής και διανομής παιχνιδιών. Τα σήματά της είναι από τα πλέον αναγνωρισμένα στην Ελλάδα και καλύπτουν όλο το φάσμα κατηγοριών παιχνιδιών, διαθέτοντας συνολικά πάνω από 1500 κωδικούς. Στα προϊόντα της, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται παιχνίδια προνηπιακής και νηπιακής ηλικίας, σχολικά, επιτραπέζια κλπ.

Η AS Company συνεργάζεται με φημισμένους κατασκευαστές και προμηθευτές παιχνιδιών διεθνώς, όπως οι Clementoni, Famosa, Moose Toys, κτλ, ενώ παράλληλα σχεδιάζει και κατασκευάζει δικά της επώνυμα προϊόντα μέσω ενός αυτόνομου τμήματος έρευνας και ανάπτυξης.


Με το βλέμμα στραμμένο τόσο στις εξελίξεις της παγκόσμιας αγοράς παιχνιδιού όσο και στις απαιτήσεις του έλληνα καταναλωτή από τη συγκεκριμένη αγορά, η ΑS Company δημιουργεί προϊόντα διαχρονικά που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Δημιουργεί συνεχώς νέα προϊόντα και σειρές ενώ παράλληλα εμπλουτίζει και ανανεώνει τις παλαιότερες. Έχοντας πραγματοποιήσει μία επιτυχημένη πορεία από την ίδρυσή της το 1990, έως σήμερα, έφερε στην ελληνική αγορά παιχνιδιού πρωτοποριακά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των καταναλωτών.