Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€  | Μεγάλη Ποικιλία Ποιοτικών Παιχνιδιών | Ασφαλείς Συναλλαγές

LEGO Technic Neom McLaren Extreme E Race Car 42166

(42166)
26.99
+
Σε Απόθεμα
  • Pinterest

Περιγραφή

LEGO Technic Neom McLaren Extreme E Race Car 42166

Έτοιμος για αγώνες εκτός δρόμου; Το NEOM McLaren Extreme E Race Car έχει σχεδιαστεί για αγώνες σε μερικές από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη. Τώρα, μπορείς να κατασκευάσεις ένα LEGO® Technic αντίγραφο αυτού του εκπληκτικού, εκτός δρόμου αυτοκινήτου και να δεις τι μπορεί να κάνει. Ρίξε μια ματιά στα ογκώδη λάστιχα και χρησιμοποίησε τη λειτουργία pull-back για να κάνεις το αυτοκίνητο να τρέξει. Μετά φαντάσου ότι γιορτάζεις πάνω στο βάθρο, ακριβώς όπως ένας αληθινός οδηγός Extreme E!Αναζητάτε ένα συναρπαστικό δώρο για παιδιά που αγαπούν τα παιχνίδια με αγωνιστικά αυτοκίνητα; Αυτό το αυτοκίνητο pull-back για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7+ προσφέρει συγκινήσεις σε κάθε στροφή. Πρώτα, τα παιδιά απολαμβάνουν την κατασκευή του LEGO® Technic NEOM McLaren Extreme E Race Car (42166). Και μετά, είναι ώρα να διασκεδάσουν κάνοντας το αυτοκίνητο να τρέξει με τη λειτουργία pull-back.

Αυτό το παιχνίδι-αυτοκίνητο αποτυπώνει τον χαρακτήρα του αληθινού μοντέλου και διαθέτει ογκώδη ελαστικά εκτός δρόμου, εντυπωσιακά χρώματα και αυθεντικά λογότυπα συνεργατών. Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν καθώς φαντάζονται πώς είναι να τρέχεις σε απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη όπως ένας αληθινός οδηγός Extreme E. Αυτό το σετ είναι διασκεδαστικό δώρο γενεθλίων ή κάθε περίστασης για παιδιά που αγαπούν τα οχήματα και τα παιχνίδια με αυτοκίνητα.

Τα LEGO Technic σετ κατασκευής διαθέτουν ρεαλιστικές λεπτομέρειες προσφέροντας στους νεαρούς LEGO κατασκευαστές μια διασκεδαστική εισαγωγή στη μηχανική. Δώστε στα παιδιά μια άκρως ικανοποιητική περιπέτεια κατασκευής με την LEGO Builder εφαρμογή. Εδώ μπορούν να ζουμάρουν και να περιστρέφουν μοντέλα και να παρακολουθούν την πρόοδο.

Χαρακτηριστικά

Τεμάχια:
252
Υλικό:
Πλαστικό
Διαστάσεις:
26.2 x 14.1 x 7.2 cm
Ηλικία:
Για 7+ Ετών
Κατασκευαστής:
LEGO
ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ίσως σε ενδιαφέρουν και τα ακόλουθα προϊόντα