Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ασφαλείς Συναλλαγές

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€

Melissa & Doug Scratch Art Paw Patrol - Chase 33259

(33259)
9.90
Μη Διαθέσιμο
  • Pinterest

Περιγραφή

Melissa & Doug Scratch Art Paw Patrol - Chase 33259


Αυτό το φορητό μπλοκ δραστηριοτήτων Scratch Art® επιτρέπει στα παιδιά να δημιουργήσουν οπουδήποτε! Χρησιμοποιήστε τη συμπεριλαμβανόμενη ξύλινη γραφίδα για να χαράξετε γραμμές, τελείες και σχέδια για να αποκαλύψετε κρυμμένα πολύχρωμα έργα τέχνης, με τον Chase και άλλους φίλους του PAW Patrol.

Οι 10 σκηνές περιλαμβάνουν δραστηριότητες με τελείες ή με στένσιλ για να προκαλέσουν την δημιουργικότητα, ώστε τα παιδιά να μπορούν να κάνουν κάθε σελίδα μοναδική. Η ξύλινη γραφίδα και το στένσιλ φυλάσσεται στο μπλοκ, καθιστώντας το μια εξαιρετική δραστηριότητα ταξιδιού χωρίς χάος για παιδιά πέντε ετών και άνω.

Το PAW Patrol ™ είναι πάντα έτοιμα να βοηθήσουν, εμπνέοντας παιδιά προσχολικής ηλικίας με ένα μείγμα ομαδικής εργασίας, περιπέτειας και χιούμορ καθώς αναπτύσσουν κοινωνικές, συναισθηματικές και αναπτυξιακές δεξιότητες μέσα από το παιχνίδι.


Χαρακτηριστικά

Ηλικία:
Για 5+ Ετών
Κατασκευαστής:
Melissa & Doug
ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ίσως σε ενδιαφέρουν και τα ακόλουθα προϊόντα