Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ασφαλείς Συναλλαγές

Melissa & Doug Ξύλινο Μαγνητικό Ψάρεμα 15149

30.00
15149
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
  • Pinterest

Περιγραφή

Melissa & Doug Ξύλινο Μαγνητικό Ψάρεμα 15149


Παίξτε μαθαίνοντας με αυτό το ξύλινο μαγνητικό σετ παιχνιδιού.Τα 10 μαγνητικά ψάρια είναι αριθμημένα και σχεδιασμένα για να εμπλουτίσουν τις δεξιότητες στη διαλογή και την καταμέτρηση των ψαριών, με δύο ξύλινα καλάμια ψαρέματος! Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον τροχό για να παίξουν ή απλά να διασκεδάσουν συλλέγοντας τα κομμάτια ξανά και ξανά.Είτε έτσι είτε αλλιώς, υπάρχει μεγάλη διασκέδαση σε αυτή τη θάλασσα!

Βοηθήστε το παιδί να μετρήσει όλα τα κομμάτια ψαριού. Βοηθήστε το παιδί να αναγνωρίσει τα χρώματα και τα σχέδια στα ψάρια (κόκκινο, πορτοκαλί, ριγέ, στίγματα).Ζητήστε από το παιδί να ταξινομήσει τα ψάρια από το μεγαλύτερο στο μικρότερο.

Ταξινόμηση των ψαριών σε ομάδες (μονός ή ζυγός αριθμός, ριγέ ή στίγματα).

Τοποθετήστε ένα μπολ ή ένα κουβά στο άλλο άκρο του δωματίου. Προκαλεί το παιδί να πιάσει το ψάρι με το καλάμι από το κουβά και να περπατήσει ως την άλλη άκρη του δωματίου για να ταξινομεί ένα ψάρι κάθε φορά.Γυρίστε το επάνω μέρος της τσάντας αποθήκευσης μέχρι να δημιουργηθεί μια ρηχή πισίνα. Τοποθετήστε όλα τα ψάρια στην πισίνα και ζητήστε από το παιδί να τα πιάσει όλα.

Παιχνίδι με 1 ή 2 παίκτες.Περιεχόμενα:2 ξύλινα καλάμια ψαρέματος,10 μαγνητικά ξύλινα ψάρια,1 τροχός, 1 θήκη αποθήκευσης

Ένα ωραίο παιχνίδι εκμάθησης-εξάσκησης του συντονισμού των χεριών-ματιών, τις καλές κινητικές δεξιότητες, τη δύναμη πυρήνα, την επίλυση προβλημάτων και τις διαπροσωπικές δεξιότητες.Αύξηση των δεξιοτήτων καταμέτρησης και αρίθμησης στα παιδιά.Χαρακτηριστικά

Ηλικία:
3+
Διαστάσεις:
6.4 x 23.5 x 47 cm
Κατασκευαστής:
Melissa & Doug