Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€  | Μεγάλη Ποικιλία Ποιοτικών Παιχνιδιών | Ασφαλείς Συναλλαγές

Playmobil Φουσκωτό Σκάφος Πυροσβεστικής με Θαλάσσιο Scooter 71464

(71464)
29.99
+
Σε Απόθεμα
  • Pinterest

Περιγραφή

Playmobil Φουσκωτό Σκάφος Πυροσβεστικής με Θαλάσσιο Scooter 71464

Το φουσκωτό σκάφος και το scooter επιπλέουν στο νερό. Περιλαμβάνει σκύλο έρευνας και διάσωσης. Το σκάφος αναβαθμίζεται με το Υποβρύχιο μοτέρ (κωδ.: 5159-πωλείται ξεχωριστά).
Πλοηγηθείτε σε συναρπαστικές αποστολές διάσωσης με το νέο φουσκωτό σκάφος Πυροσβεστικής με θαλάσσιο scooter. O πυροσβέστης, φορώντας τον εξοπλισμού του σώζει τον αναβάτη του τζετ σκι, με τη βοήθεια ενός ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου διάσωσης. Το σκάφος διαθέτει δύο καθίσματα με σφιγκτήρες ποδιών, κουπιά και περιστρεφόμενη εξωλέμβια μηχανή. Όταν μια φιγούρα τοποθετείται στο θαλάσσιο scooter, επιπλέει στο νερό. Ο σκύλος κινεί το κεφάλι και την ουρά του, εξοπλισμένος με αφαιρούμενη ζώνη σωσίβιου. Ένα φανταστικό σετ παιχνιδιού για συναρπαστικά παιχνίδια ρόλων και ηρωικές διασώσεις στο νερό στο δωμάτιο παιχνιδιού. Το σετ απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας άνω των 4 ετών.

Χαρακτηριστικά

Υλικό:
Πλαστικό
Διαστάσεις:
24.8 x 18.7 x 9.2 cm
Ηλικία:
Για 4+ Ετών
Κατασκευαστής:
Playmobil
ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ίσως σε ενδιαφέρουν και τα ακόλουθα προϊόντα