Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ασφαλείς Συναλλαγές

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€

Playmobil Star Trek - U.S.S. Enterprise NCC-1701 70548

(70548)
499.99
+
Σε Απόθεμα
  • Pinterest

Περιγραφή

Playmobil Star Trek - U.S.S. Enterprise NCC-1701 70548

Διακτίνισέ μας, Scotty! Ανακαλύψτε το εντυπωσιακό U.S.S. Enterprise NCC-1701 υπό ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα με τη διαδραστική εφαρμογή Star Trek AR από την PLAYMOBIL! Εξερευνήστε το θρυλικό διαστημόπλοιο με την εμβληματική γέφυρα και την εξαιρετική κατασκευή του. Γνωρίστε το διάσημο πλήρωμά του, όπως τον Captain Kirk, τον Spock, την Uhura, τον McCoy, τον Sulu, τον Scotty και τον Chekov. Ζωντανέψτε σκηνές από τη σειρά ή δημιουργήστε νέες ιστορίες περιπέτειας. Αφαιρέστε την οροφή, τοποθετήστε μέσα το πλήρωμα και το παιχνίδι ξεκινά! Εξοπλισμένο με εφέ φωτισμού, πρωτότυπους ήχους και διαλόγους από τη σειρά για να ζήσετε την περιπέτεια της ιστορικής πενταετούς αποστολής του Enterprise. Διαστάσεις: 100 x 48 x 34 εκ. (MxΠxΥ)
Ποιός δεν γνωρίζει το θρυλικό διαστημόπλοιο Enterprise; Διάστημα. Το τελευταίο σύνορο - τον 23ο αιώνα, ο κυβερνήτης James T. Kirk και το πλήρωμά του ξεκινούν μία νέα αποστολή. Για πέντε χρόνια, το Enterprise βρίσκεται καθ' οδόν, πολλά έτη φωτός μακριά από τη Γη, για να εξερευνήσει παράξενους κόσμους, να αναζητήσει νέα ζωή και νέους πολιτισμούς, να καταφέρει να φτάσει εκεί που κανείς δεν έχει πάει. Τώρα το θρυλικό διαστημόπλοιο U.S.S. Enterprise NCC-1701 προσγειώνεται στο σαλόνι σας από την PLAYMOBIL . Το συλλεκτικό σετ περιλαμβάνει τον Captain Kirk, τον Chekov, τον Dr. McCoy, τον Scotty, τον Sulu, την Uhura και τον Spock με τις στολές τους. Το πιλοτήριο είναι ένα ακριβές αντίγραφο του πρωτότυπου. Το κάθισμα του Κυβερνήτη είναι τοποθετημένο ακριβώς πίσω από το κεντρικό μόνιτορ και υπάρχουν καθίσματα για όλα τα μέλη του πληρώματος. Μπροστά από την κεντρική οθόνη του πιλοτηρίου υπάρχει μία βάση όπου μπορείτε να τοποθετήσετε το κινητό σας και να παρακολουθήσετε ταινίες και διασκεδαστικά βίντεο. Για να ενεργοποιήσετε τον φωτισμό και τους ήχους χρειάζεται να τοποθετήσετε τον πυρήνα διλιθίου στην ειδική υποδοχή. Αφού αποσπάσετε τον θάλαμο από το διαστημόπλοιο, εισάγετε από το πίσω μέρος του τον πυρήνα και στη συνέχεια τον βάζετε στη θέση του σπρώχνοντας τον από μπροστά. Μπορείτε να παρέχετε ρεύμα στο διαστημόπλοιο είτε με μπαταρίες είτε μέσω της θύρας USB. Όταν ενεργοποιηθεί, ο Κυβερνήτης Kirk σας χαιρετά αυτοπροσώπως. Τα κουμπιά στην κεντρική κονσόλα της γέφυρας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο διαφόρων εφέ φωτισμού και ήχου, όπως ο ήχος του κινητήρα δίνης, της τορπίλης ή ο συναγερμός. Μπορείτε να τοποθετήσετε το διαστημόπλοιο στην ειδική βάση ή να το κρεμάσετε χρησιμοποιώντας τους ιμάντες (περιλαμβάνονται στη συσκευασία).

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις:
68 x 22.5 x 50 cm
Ηλικία:
Για 5+ Ετών
Κατασκευαστής:
Playmobil
ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ίσως σε ενδιαφέρουν και τα ακόλουθα προϊόντα