Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ασφαλείς Συναλλαγές

Ravensburger Επιτραπέζιο "Εταιρεία Τυφλοπόντικας" με Ελληνικές Οδηγίες 26423

35.00
26423
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
  • Pinterest

Περιγραφή

Ravensburger Επιτραπέζιο "Εταιρεία Τυφλοπόντικας" με Ελληνικές Οδηγίες 26423

Ετήσιος διαγωνισμός σκαψίματος.

Κρατήστε γερά τα φτυάρια και σκάψτε γρήγορα, γιατί μόνο ένας θα φτάσει στο χρυσό φτυάρι!

Στην πασίγνωστη εταιρεία ανασκαφών «Τυφλοπόντικας», επικρατεί μία έντονη νευρικότητα σήμερα. Ο λόγος; Πραγματοποιείται ο ετήσιος διαγωνισμός εκσκαφής για το «Χρυσό φτυάρι»! Είναι βέβαιο ότι αυτή τη φορά και πάλι μόνο ένας θα φτάσει πιο βαθιά από όλους στον στόχο.

Μήπως θα είναι ο γνωστός «Θωμάς Χτίζης» από την ομάδα «Τσάπας & Υιοί» γνωστός και ως το «Φτυάρι» ή θα είναι ο δυνατός και σωματώδης «Γιώργος Φτυαρής» αυτή τη φορά; Όλοι είναι πραγματικά πολύ περίεργοι…. Οι ομάδες είναι πανέτοιμες, γιατί ο αγώνας πρόκειται να ξεκινήσει!!

Τέλος παιχνιδιού: Εάν είστε ο πρώτος που οδηγήσατε έναν τυφλοπόντικά σας στην τρύπα σκαψίματος που οδηγεί στο χρυσό φτυάρι, έχετε κερδίσει το παιχνίδι και θα λάβετε ...

Το "Χρυσό φτυάρι"!!!!!

Μετά από ένα γρήγορο και εξαντλητικό διαγωνισμό σκαψίματος, ο πρωταθλητής μπορεί τώρα να πάρει το χρυσό φτυάρι με ένα τελευταίο σκάψιμο και να απογειωθεί από την ομάδα του! Όλοι μαζί απολαμβάνουν αυτόν το θρίαμβο και δίνουν συγχαρητήρια στον νικητή τυφλοπόντικα, τον νικητή του «Χρυσού φτυαριού»!!!

Συγχαρητήρια!

Περιεχόμενα: 4 διαφορετικά ταμπλό σκαψίματος, 1 πλακίδιο – κατώτατο επίπεδο με το "χρυσό φτυάρι", 10 κόκκινα πιόνια – τυφλοπόντικες (Ταξιαρχία εκσκαφέων), 10 μπλε πιόνια – τυφλοπόντικες (Τα γρήγορα φτυάρια), 10 πράσινα πιόνια – τυφλοπόντικες (Ομάδα Tσάπας & Υιοί), 10 κίτρινα πιόνια (Οι εργάτες της σήραγγας), 4 σετ στρόγγυλων πλακιδίων σε 4 χρώματα (με τους αριθμούς 1, 2, 2, 3, 3, 4)

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις:
27 x 37 x 6 cm
Ηλικία:
8+
Κατασκευαστής:
Ravensburger
Παίκτες:
Για 2-4 Παίκτες