Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€  | Μεγάλη Ποικιλία Ποιοτικών Παιχνιδιών | Ασφαλείς Συναλλαγές

Ravensburger Επιτραπέζιο BLUFF με Ελληνικές Οδηγίες 27223

(27223)
40.00
+
Σε Απόθεμα
  • Pinterest

Περιγραφή

Ravensburger Επιτραπέζιο BLUFF με Ελληνικές Οδηγίες 27223

Το παιχνίδι της μπλόφας, της κατεργαριάς και της πονηριάς που θα ξετρελάνει την παρέα!!!

"Ο.Κ. αυτό είναι το στοίχημα που θα βάλω: κάτω από τα κύπελα των ζαριών υπάρχουν 13 πεντάρια!" Υπάρχουν πραγματικά τόσα πεντάρια στο παιχνίδι; Η μήπως είναι μια πονηρή μπλόφα; Θα πρέπει να αμφισβητήσω το στοίχημα ή να το αυξήσω; Εδώ, κερδισμένος είναι αυτός που μπορεί να μπλοφάρει καλά!! Οι παίκτες συνεχίζουν να στοιχηματίζουν για το πόσα ζάρια που δείχνουν ένα συγκεκριμένο αριθμό βρίσκονται κρυμμένα κάτω από τα κύπελα.

Το στοίχημα του προηγούμενου παίκτη πρέπει είτε να αυξηθεί ή να αμφισβητηθεί. Στη συνέχεια, όλα τα κύπελα σηκώνονται και το στοίχημα συγκρίνεται με τον συνολικό αριθμό των ζαριών που πραγματικά φέρουν το νούμερο που έχει στοιχηματιστεί. Ο παίκτης που έχει στοιχηματίσει λάθος, πρέπει να τοποθετήσει στο κέντρο, αριθμό ζαριών του ανάλογο με τη διαφορά του στοιχήματος.

Ο παίκτης που χάνει όλα τα ζάρια του, φεύγει από το παιχνίδι. Ο παίκτης που του έχει μείνει τουλάχιστον ένα ζάρι ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχουν χάσει τα δικά τους, είναι ο νικητής.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις:
30 x 30 x 7 cm
Ηλικία:
Για 12+ Ετών
Κατασκευαστής:
Ravensburger
Παίκτες:
Για 2-6 Παίκτες