Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ασφαλείς Συναλλαγές

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€

Ravensburger Επιτραπέζιο Μαθαίνω να ψωνίζω οικονομικά! 24985

(24985)
20.00
+
Σε Απόθεμα
  • Pinterest

Περιγραφή

Ravensburger Επιτραπέζιο Μαθαίνω να ψωνίζω οικονομικά! 24985


Αγαπητά παιδιά, στην υπαίθρια αγορά επικρατεί μία πολύχρωμη αναστάτωση!

Λαχταριστά αχλάδια και σταφύλια είναι διαθέσιμα στο μανάβικο της Λίλας, στο κρεοπωλείο του Μάκη τραγανά λουκάνικα βρίσκονται σε προσφορά και η Βένια η φουρνάρισσα πουλάει μυρωδάτα και νόστιμα κρουασάν. Ποια τρόφιμα βρίσκονται στη λίστα αγορών σας; Που πωλείτε το ψωμί; Πόσο κοστίζουν οι ντομάτες; Χρειάζεστε ζαμπόν; Εάν ψωνίζετε έξυπνα και οικονομικά και διαχειριστείτε καλά τα χρήματά σας,σύντομα θα βρίσκεστε στο σπίτι με μια τσάντα γεμάτη ψώνια!

Ποιος αγοραστής θα ανακαλύψει τις καλύτερες προσφορές τιμών;

Το παιχνίδι δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τη διαδικασία της αγοράς: μελετούν τις προσφορές και ποια είναι τα αναγκαία ψώνια, σύμφωνα με τη λίστα αγορών τους.

Στη συνέχεια πηγαίνουν στους διάφορους πάγκους αγοράς και ανταλλάσσουν χρήματα για να αποκτήσουν τα τρόφιμα. Μαθαίνουν επίσης να συντηρούν το δικό τους νοικοκυριό με τα δικά τους χρήματα.

Το παιχνίδι επίσης προάγει την προσωπική ανάπτυξη των παιδιών. Μαθαίνουν να παίρνουν συμφέρουσες αποφάσεις καθώς και να ενεργούν σωστά. Συνεπώς, κάνουν ένα σημαντικό βήμα προς την ανεξαρτητοποίηση τους.

Περιεχόμενα:1 ταμπλό (παζλ 4 τεμαχίων),4 πάγκοι αγοράς (2 τμημάτων ο καθένας),36 κάρτες τροφίμων,52 κέρματα (ευρώ),4 χάρτινες φιγούρες,4 βάσεις στήριξης (για τις φιγούρες),4 χάρτινα πορτοφόλια,6 λίστες αγορών τροφίμων,1 ζάρι + Οδηγίες στα Ελληνικά

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις:
19 x 28 x 6 cm
Ηλικία:
Για 4+ Ετών
Κατασκευαστής:
Ravensburger
Παίκτες:
Για 2-4 Παίκτες