Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ασφαλείς Συναλλαγές

Ravensburger Επιτραπέζιο «ΠΩΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ» με Ελληνικές Οδηγίες 24726

30.00
24726
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
  • Pinterest

Περιγραφή

Ravensburger Επιτραπέζιο «ΠΩΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ» με Ελληνικές Οδηγίες 24726

Μαθαίνω παίζοντας «ΠΩΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ» Μεταφέρετε τα σωστά δομικά υλικά με τα φορτηγά σας, στα σωστά εργοτάξια.

Πρόβλημα στα εργοτάξια! Όταν τα φορτηγά ξεφόρτωσαν τα δομικά υλικά, όλα πήγαν στραβά: πού παραδόθηκε το ξύλο και πού ξεφορτώθηκε το χαλίκι; Όλα σε λάθος εργοτάξια! Οι έμπειροι εργάτες δεν μπορούν να εργαστούν έτσι!! Ποιος μπορεί να βοηθήσει να βρεθεί το σωστό υλικό; Προσκαλέστε το παιδί σας να φέρει τάξη σε αυτό το χάος: Με τη βοήθεια των φορτηγών, τα λανθασμένα οικοδομικά υλικά, θα μεταφερθούν στο σωστό εργοτάξιο χωρίς άλλες αναποδιές. Για μεγαλύτερα παιδιά (παραλλαγή παιχνιδιού), το χρωματιστό ζάρι ορίζει πόσο μακριά μπορεί να οδηγηθεί το φορτηγό. Ένας είναι ο κανόνας: Σηκώστε τα μανίκια σας και εμπρός μεταβείτε στο εργοτάξιο για δουλειά!

Παίζουμε «Πως χτίζεται ένα σπίτι»:

Το παιδί σας καλείται να ανακαλύψει και να συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι! Η σύνθεση ενός παζλ απαιτεί δεξιότητα και δημιουργικότητα. Προσπαθώντας και συνδυάζοντας τα κομμάτια του παζλ, δημιουργείται ένα νέο σχέδιο παιχνιδιού κάθε φορά (οδικό δίκτυο), επάνω στο οποίο μπορούν να οδηγούν τα δύο χρωματιστά φορτηγά. Χρησιμοποιώντας τις φιλικές προς τα παιδιά εικόνες, το παιδί σας θα ανακαλύψει πώς χτίζεται ένα σπίτι βήμα προς βήμα και θα μάθει ποια εργασία και υλικά είναι απαραίτητα για αυτό. Αυτό προάγει τις βασικές γνώσεις και τη λογική σκέψη.

Περιεχόμενα: 1 χρωματιστό ζάρι, 2 πλαστικά φορτηγά, 24 τμήματα του δρόμου (6 ευθείες, 12 καμπύλες, 3 διασταυρώσεις, 3 κυκλικοί κόμβοι), 6 εργοτάξια,12 πλακίδια οικοδομικού υλικού (2x σωλήνες, 2x χαλίκι, 2x τούβλα, 2x ξύλα, 2x κεραμίδια και 2x χρώματα και πινέλα)

Η σειρά παιχνιδιών “ Μαθαίνω παίζοντας” της Ravensburger, προσκαλεί τα παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο τους μέσω του παιχνιδιού. Τα ιδιαίτερα επιλεγμένα & κατάλληλα ηλικιακά υλικά παιχνιδιού, υποστηρίζουν το παιδί σας ξεχωριστά, σε όλους τους σημαντικούς τομείς ανάπτυξης. Η γλώσσα, οι βασικές γνώσεις και οι κινητικές δεξιότητες συνδέονται με θέματα που προσανατολίζονται στα ενδιαφέροντα και τη ζωή των μικρών παιδιών. Στα παιχνίδια μας θα βρείτε σημαντική & ουσιαστική ενθάρρυνση στις δραστηριότητες του παιδιού σας. Τα υλικά που επιλέχθηκαν με μεγάλη προσοχή προσφέρουν τη βέλτιστη υποστήριξη στο ελεύθερο παιχνίδι και αργότερα και στο πρώτο παιχνίδι με απλούς κανόνες.


Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις:
23 x 34 x 6 cm
Ηλικία:
2+
Κατασκευαστής:
Ravensburger
Παίκτες:
Για 2 Παίκτες