Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ασφαλείς Συναλλαγές

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€

Ravensburger Παιχνίδι - Παζλ (6 τεμ) με Ζάρι Disney Princess με Ελληνικές Οδηγίες 23452

(23452)
12.00
+
Σε Απόθεμα
  • Pinterest

Περιγραφή

Ravensburger Παιχνίδι - Παζλ (6 τεμ) με Ζάρι Disney Princess με Ελληνικές Οδηγίες 23452

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι – παζλ με ζάρι, για 2-4 παίκτες, ηλικίας 4-8 ετών.

Περιεχόμενα: 1 ζάρι, 4 εικόνες – παζλ (6 τεμαχίων)

Σκοπός παιχνιδιού: Ποιος παίκτης θα καταφέρει να συμπληρώσει πρώτος την εικόνα – παζλ του; Αυτός θα είναι και ο νικητής του παιχνιδιού!

Προετοιμασία παιχνιδιού: Αρχικά ο κάθε παίκτης επιλέγει από μία εικόνα-παζλ που θα ήθελε να συμπληρώσει. Οι περισσευούμενες εικόνες τοποθετούνται πίσω στο κουτί. Στη συνέχεια τα τμήματα από τις επιλεγμένες εικόνες των παικτών τοποθετούνται ανακατεμένα επάνω στο τραπέζι.

Διαδικασία παιχνιδιού: ο παίκτης που έφερε με το ζάρι τον μεγαλύτερο αριθμό ξεκινά το παιχνίδι. Οι παίκτες ρίχνουν σε σειρά το ζάρι και ανάλογα με τον αριθμό που εμφανίζεται παίρνουν και το αντίστοιχο κομμάτι παζλ της δικής τους εικόνας από το τραπέζι. Π.χ ένας παίκτης έφερε με το ζάρι τον αριθμό «4», τότε παίρνει από το τραπέζι το κομμάτι παζλ της δικής του εικόνας με τις 4 κουκίδες και το τοποθετεί στην εικόνα- παζλ του. Έτσι σιγά - σιγά ο κάθε παίκτης συμπληρώνει την εικόνα του. Εάν φέρει με το ζάρι έναν αριθμό του οποίου το τμήμα ήδη έχει συμπληρώσει στην εικόνα του, τότε δυστυχώς δε παίρνει κανένα κομμάτι παζλ, χάνει τη σειρά του και σειρά έχει ο επόμενος παίκτης να ρίξει το ζάρι.

Νικητής παιχνιδιού: Νικητής είναι ο παίκτης ο οποίος θα καταφέρει να συμπληρώσει πρώτος την εικόνα – παζλ του!

Συμβουλή:

Το παιχνίδι γίνεται πιο διασκεδαστικό, αν πρέπει ο κάθε παίκτης να μαζεύει τα τμήματα του παζλ με σειρά αρίθμησης. Πχ πρώτο το κομμάτι παζλ με «1» κουκίδα, μετά με «2» κουκίδες κ.ο.κ.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις:
12 x 18 x 4 cm
Ηλικία:
Για 4+ Ετών
Κατασκευαστής:
Ravensburger
Παίκτες:
Για 2-4 Παίκτες