Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ασφαλείς Συναλλαγές

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€

Fischer Technik Profi Dynamic L2 - Marble run 536621

(536621)
129.90
+
Σε Απόθεμα
  • Pinterest

Περιγραφή

Fischer Technik Profi Dynamic L2 - Marble run 536621

Το πλήρες σετ Dynamic L2 εγγυάται ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση με τα μοντέλα δράσης και τις τρεις καμπύλες 180 °. Οι τέσσερις εύκαμπτες σιδηροτροχιές υψηλής ταχύτητας με την υπερυψωμένη πλευρική άκρη αφήνουν τις μπίλιες να κυλήσουν με πλήρη ταχύτητα μέσω της καμπύλης! Οι μπίλιες απλά τρέχουν μέσω της μηχανικής διασταύρωσης σε διάφορες πίστες. Πετάνε απλώς από το σταυροδρόμι προς το περιστροφικό χωνί ή πάνω από το teeter-totter που απελευθερώνει μια μπίλια στο σημείο στάσης. Η καμπύλη 180 ° επιτρέπει στους νέους αρχιτέκτονες να αλλάζουν την κατεύθυνση της μπίλιας σε περιορισμένο χώρο. Αφού περάσει από τους βρόχους και άλλα εμπόδια, η μπίλια επιστρέφει τελικά στο σημείο αναμονής του ασανσέρ. Στη συνέχεια, οι μπίλιες επαναφέρονται στην κορυφή από τον ανελκυστήρα, ο οποίος λειτουργεί με κινητήρα XS. Οι τρεις διαφορετικές διαδρομές δράσης με μήκος έως 4,50 μ. προσφέρουν απεριόριστη διασκέδαση στο γήπεδο εμποδίων με μπίλια. Επιπλέον με τη βοήθεια 4 άλλων μοντέλων πειραμάτων, γίνονται κατανοητοί όροι της φυσικής (επιτάχυνση, αδράνεια μάζας, ισορροπία δυνάμεων, νόμος διατήρησης ενέργειας, αρχή γραμμικής ορμής, νόμοι κίνησης). Ας κυλήσουμε…!

Περιλαμβάνονται: XS μοτέρ, 2x rainbow LED, 2x flex tubes 360, 7x high-speed flex-rails, 2x περιστροφικoί συλλέκτες, 2x ανατροπείς, 8x flex-rails 90, 16x flex-rails 180, 8x μπίλιες, 7x 90οcurves, 5x 180οcurves, υποδοχή μπαταρίας 9V (χωρίς μπαταρία)



Χαρακτηριστικά

Ηλικία:
Για 9+ Ετών
Κατασκευαστής:
Fischer Technik
Παίκτες:
Για 1 Παίκτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ίσως σε ενδιαφέρουν και τα ακόλουθα προϊόντα