Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ασφαλείς Συναλλαγές

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€

Jaq Jaq Bird

https://www.jaqjaqbird.com/

Η ζωγραφική δεν ήταν ποτέ πιο καθαρή υπόθεση!!

βιβλία ζωγραφικής Jaq Jaq Bird είναι ένα ξεχωριστό δώρο για παιδιά από 3 ετών και άνω, που μπορούν τώρα να δημιουργούν εντός και εκτός σπιτιού αλλά επιτέλους χωρίς να λερώνονται με μελάνια ή σκόνη. Πρόκειται για μικρά βιβλία σε μορφή μαυροπίνακα με 8 κενές σελίδες ή προτυπωμένα σχέδια επώνυμων ζωγράφων, για να ζωγραφίζει με τις ειδικές κιμωλίες και να απασχολείται δημιουργικά παντού!


Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται κουτί με 4 μαλακές κιμωλίες Butterstix® σε 4 χρώματα. Πρόκειται για προϊόν που απελευθερώνει μηδενική σκόνη (zero Dust™). Έτσι με τα προϊόντα Jaq Jaq Bird όχι μόνο δε ξοδεύετε χαρτί, αλλά καθαρίζετε με εξαιρετική ευκολία απλά με ένα νωπό πανί.
Τόσο οι κιμωλίες όσο και οι μαρκαδόροι είναι ασφαλή για επαφή με σκεύη φαγητού (food safe) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να γράψετε και να ζωγραφίσετε σε επιφάνειες μη πορώδεις όπως ποτήρια, πιάτα, γυαλί, πλαστικές επιφάνειες αλλά και στο τοίχο!

Δείτε και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Jaq Jaq Bird όπως σουπλά αναδιπλώμενο, για ζωγραφική στο τραπέζι, μαρκαδόροι υγρής κιμωλίας μη τοξικοί, που καθαρίζουν με τον ίδιο τρόπο και φυσικά οι κιμωλίες Butterstix® σε συσκευασίες χρωματιστές ή λευκές των 12 τεμ. με ή χωρίς την ειδική μαγνητική θήκη, που κρατάει τη κιμωλία γερή και στη θέση της χωρίς να λερώνονται τα χέρια.

1 2