Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€  | Μεγάλη Ποικιλία Ποιοτικών Παιχνιδιών | Ασφαλείς Συναλλαγές

KTOYZ

Η σειρά εκπαιδευτικών παιχνιδιών Learning Tube δημιουργήθηκε για να προσφέρει γνώσεις μέσα από δημιουργικό παιχνίδι.

Οι θεματολογίες, το περιεχόμενο και ολόκληρη η φιλοσοφία της σειράς, στηρίζεται στην αρχή πως το παιχνίδι πρέπει να αφορά όλη την παρέα, να μην είναι βαρετό και να προσφέρει εκτός από διασκέδαση και ουσιαστική γνώση.

Με τα Learning Tubes, μικροί και μεγάλοι γίνονται μια παρέα και τεστάρουν τις γνώσεις τους σε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα, σημαντικά και διασκεδαστικά θέματα που επιλέχθηκαν ποτέ.

Η καινοτόμα κυλινδρική συσκευασία των Learning Tubes, επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του παιχνιδιού παντού, καθώς χωρά στην τσάντα και μεταφέρεται εύκολα στο αυτοκίνητο, στο αεροπλάνο, στο τρένο, στο πλοίο, στο εξοχικό, στο πάρτι ή απλά στο σπίτι, ώστε σε δευτερόλεπτα όλοι να μπορούν να συμμετέχουν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι εκπαιδευτικού χαρακτήρα που μαθαίνει, εξασκεί τη μνήμη και διασκεδάζει ταυτόχρονα.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ

Η σειρά Learning Tubes απευθύνεται σε όσους αγαπούν τα επιτραπέζια παιχνίδια και απολαμβάνουν να περνούν δημιουργικές στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ανταλλάσσοντας πολύτιμες γνώσεις.

Σε γονείς που θέλουν να περνούν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους

Σε παιδιά που θέλουν να διευρύνουν το γνωστικό τους αντικείμενο

Σε φίλους και παρέες που θέλουν να διασκεδάσουν εναλλακτικά, εντυπωσιάζοντας με τις γνώσεις τους

Σε όσους ψάχνουν έξυπνα, αυθεντικά, ξεχωριστά παιχνίδια για να περάσουν τον χρόνο τους