Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Κάθε παραγγελία αποστέλλεται σε 1-3 εργάσιμες. Στις παράδοσεις ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω του φόρτου των κούριερ, από 3-6 επιπλέον ημέρες από την αποστολή. Ιδιαίτερες καθυστερήσεις παρατηρούνται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα οι παραδόσεις πραγματοποιούνται ακόμη σε σύντομους χρόνους.

Ασφαλείς Συναλλαγές

Melissa & Doug Ξύλινο Λεωφορείο με Αριθμούς 19398

23.00
19398
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
  • Pinterest

Περιγραφή

Melissa & Doug Ξύλινο Λεωφορείο με Αριθμούς 19398


Με μια οροφή που αφαιρείτε και τα κομμάτια και τα σύμβολα μαθηματικών που ταιριάζουν μέσα από τις αντίστοιχες τρύπες - καθώς και κάρτες με αριθμούς και εξισώσεις που ταιριάζουν και τελικά λύνουν - αυτό το ξύλινο σχολικό λεωφορείο αναπτύσσει τις δεξιότητες και ενδιαφέροντα του παιδιού. Ανθεκτική κατασκευή,που σημαίνει ότι η διασκέδαση θα συνεχίσει για αμέτρητα pickups και drop-offs!


Περιλαμβάνει ξύλινο σχολικό λεωφορείο, 10 τεμάχια με αριθμούς, 3 σύμβολα μαθηματικών και 5 κάρτες εξισώσεων διπλής όψεως. Το σχολικό λεωφορείο κρατά όλα τα κομμάτια στο σετ και περιλαμβάνει τροχούς ομαλής κύλισης και ανύψωση κορυφής.Τα αριθμητικά τεμάχια προβάλλουν εικόνες σχολικών προμηθειών. Δυνατή ξύλινη κατασκευή για χρόνια παιχνιδιού.Προωθεί την αντιστοίχιση, τον αριθμό και τις δεξιότητες μαθηματικών και ενθαρρύνει την επίλυση προβλημάτων και το συντονισμό των χεριών-ματιών.

Χαρακτηριστικά

Υλικό:
Ξύλο
Διαστάσεις:
9.4 x 12.7 x 29.2 cm
Ηλικία:
3+
Κατασκευαστής:
Melissa & Doug