Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ασφαλείς Συναλλαγές

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€

Ravensburger Επιτραπέζιο Super Mario Malefiz "Σούπερ Μάριο" με Ελληνικές Οδηγίες 20529

(20529)
12.00
+
Σε Απόθεμα
  • Pinterest

Περιγραφή

Ravensburger Επιτραπέζιο Super Mario Malefiz "Σούπερ Μάριο" με Ελληνικές Οδηγίες 2052920529

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στρατηγικής, για 2-4 παίκτες, ηλικίας άνω των 6 ετών.

Ο Μάριο, ο Λουίτζι, η Πιτς ή ο Τοντ; Ποιος θα καταφέρει να φτάσει πρώτος στο παλάτι; Στη διαδρομή προς το παλάτι τους περιμένουν όμως και κάποιες απρόσμενες «εκπλήξεις»… εμπόδια εμφανίζονται στα ξαφνικά δυσκολεύοντας τη διαδρομή τους, ενώ μπορεί να βρεθούν και εκτός διαδρομής εξαιτίας των αντιπάλων τους. Με τη τύχη του ζαριού και λίγη στρατηγική, ίσως καταφέρεις να φτάσεις εσύ πρώτος στο παλάτι!

Σκοπός παιχνιδιού : Ποιος θα καταφέρει να οδηγήσει τα 3 πιόνια του πρώτος στο τερματισμό (παλάτι), φέρνοντας τις σωστές ζαριές; Αυτός θα είναι και ο νικητής του παιχνιδιού.

Τέλος παιχνιδιού: όταν ένας παίκτης καταφέρει να τοποθετήσει και τα τρία πιόνια του στο σημείο τερματισμού (παλάτι), φέρνοντας με τα ζάρια τον αριθμό που χρειάζεται επακριβώς για να καταλήξει στο παλάτι τερματισμού το κάθε πιόνι, τότε το παιχνίδι τελειώνει και αυτός είναι ο νικητής του παιχνιδιού!

Εάν θέλετε να συντομέψετε το παιχνίδι, μπορείτε εξαρχής να ορίσετε ότι νικητής θα είναι αυτός που θα καταφέρει πρώτος να τερματίσει ένα μόνο πιόνι στο παλάτι και όχι τρία.

Περιεχόμενα:1 ταμπλό παιχνιδιού, 12 πιόνια (σε 4 διαφορετικά χρώματα), 6 στρόγγυλα πορτοκαλί πλακίδια – εμπόδια, 1 ζάρι + Οδηγίες στα Ελληνικά

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις:
12 x 18 x 4 cm
Ηλικία:
Για 6+ Ετών
Κατασκευαστής:
Ravensburger
Παίκτες:
Για 2-4 Παίκτες