Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ασφαλείς Συναλλαγές

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€

Λίγα λόγια για εμάς

Tο κατάστημα παιχνιδιών Τρενάκι ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 1994, και εκ τοτε εξυπηρετεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του με αμείωτο ενδιαφέρον.

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος Κουμούδη Ευανθία και Αναστασιάδης Θεοχάρης, εργάζονται νυχθημερόν για τη βέλτιστη εικόνα του καταστήματος, αφουγκράζονται τις ανάγκες των παιδιών και προωθούν την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Αναζητούν με προσωπική έρευνα παιχνίδια που βοηθούν σε κάθε αναπτυξιακό στάδιο το παιδί και προωθούν εξειδικευμένα παιχνίδια για κάθε ηλικία, από τη βρεφική έως την εφηβική.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε είδη παιχνιδιών, αλλά και τη δυνατότητα διαπροσωπικής επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Είναι πάντα στη διάθεσή σας και πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει συζητώντας μαζί σας για οποιαδήποτε επιλογή παιχνιδιού. Είναι γνώστης των αντικειμένων που υπάρχουν στο κατάστημα και με προσωπική άποψη επι αυτών.

Το φιλικό περιβάλλον που έχει αναπτυχθεί με τους πελάτες μας μετρά δύο δεκαετίες. Χαρά μας είναι να βλέπουμε τους άλλοτε γονείς που ψωνίζανε για τα παιδιά τους, να έρχονται με τα εγγόνια τους πλέον στο κατάστημά μας.

Ευθύνη μας να φεύγουν ικανοποιημένοι από το κατάστημα μας και ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας.